April 19, 2017

March for Science: On 22ns April we joint it.

 

March for Science: On 22ns April we joint it.

 

https://www.marchforscience.com/

 

http://scientistsdatingforum.org/manifesto-march-for-science-barcelona/

 

 

 

El proper dia 22 d’abril, Dia de la Terra, es celebrarà la Marxa per la Ciència, una marxa de recolzament a la ciència, en més de 400 ciutats de tot el món.

La iniciativa va néixer als Estats Units com a resposta a la profunda preocupació de científics i ciutadans per la creixent onada de polítiques anticientífiques i l’erosió de la imatge social de la ciència. Posteriorment, ciutats de tot el món s’han afegit al moviment; a Espanya: Barcelona, Madrid, Sevilla i Girona. 

Els promotors de la Marxa per la Ciència fem una crida a la ciutadania a comprometre’s per destacar i compartir els valors de la ciència. Volem treballar per fer de la pràctica de la investigació, el desenvolupament i la innovació una activitat oberta i inclusiva, perquè la ciència contribueixi al millor i major benestar de la nostra societat i per assegurar-nos que les proves sòlides, obtingudes a través del mètode científic, siguin la base del desenvolupament de les accions polítiques.

 

March for Science-Barcelona #M4ScBCN 

Es celebrarà a la plaça interior del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), el dissabte 22 d’abril de 2017 de 12h a 16h.
La Marxa per la Ciència Barcelona està sent organitzada localment a iniciativa del Scientists Dating Forum amb la col·laboració de múltiples científics i ciutadans tant a nivell individual com d’associacions.
La Marxa per la Ciència Barcelona és un esdeveniment dels científics de Barcelona per a tothom!
El comitè organitzador de la Marxa per la Ciència està obert a tothom i necessita la teva ajuda. Anima’t a col·laborar!
 

Programa preliminar:

Declaració “Marxa per la Ciència Barcelona”
Taula rodona sobre ciència i política. 
Espectacle de ciència divulgativa
Activitat relacionada amb el Dia de la Terra
Punts de menjar i beure, i música en directe

 

 

© MULFOX. All rights reserved.